GOEDKOPER

Internet en TV

Sneller en goedkoper internet met TV

Stap over en bespaar tot wel €200 per jaar

Vergelijk internet en TV

BESTE alleen INTERNET

Internet en TV abonnement

Er zijn verschillende aanbieders op de markt die internet- en tv-aansluiting in 1 pakket aanbieden. Het aanbod voor zowel internet als tv verschilt per aanbieder en daarom is het goed om te vergelijken. Maar dan is het wel goed om te weten waar je exact op moet letten. In dit artikel geven wij meer informatie waar je op kan letten bij het kiezen van de juiste provider en pakket.

Internet abonnement met TV

Het aanbod is groot en er zijn verschillende soorten internetverbindingen mogelijk. Een van de opties is een glasvezelverbinding. Deze verbinding heeft de voorkeur vanwege het feit dat een stabiele en snelle verbinding is. Steeds vaker is een glasvezelverbinding door de gemeente aangelegd in jouw woonplaats. Het komt ook nog wel is voor dat dit er nog niet is en dan zul je een keuze moeten maken in een kabelverbinding. Hierin heb je een aantal opties. De bekende DSL verbinding (ADSL of VDSL) of een standaard kabelverbinding. Om erachter te komen welke verbinding mogelijk is in jouw woonplaats doe je de postcode check. Door middel van deze postcodecheck kom je er achter welke providers in jouw woonplaats een internetverbinding faciliteren.

Heb je de keuze om aangesloten te worden op het glasvezel internet dan heeft dat absoluut de voorkeur. Zoals aangegeven is dit veruit de snelste en de meest stabiele verbinding. Met deze verbinding kun je downloaden en uploaden tot en met 500mb. Een ADSL verbinding haalt deze snelheid vaak niet en daarnaast kent een ADSL verbinding een hogere downloadsnelheid dan een uploadsnelheid.

Heb je een eenpersoonshuishouden en zit je voornamelijk je e-mail te lezen en het nieuws op het internet te volgen, dan ga je hoogstwaarschijnlijk niet het verschil merken tussen een 500mb verbinding en een 50mb verbinding. Met beide verbindingen zijn deze taken prima uit te voeren. Het is een ander verhaal als je een gezin hebt met 2 kinderen waarbij iederen afzonderlijk op Netflix zit. Je vraagt dan veel van je internetverbinding en dan is een hogere snelheid gewenst om geen verstoringen in het geluid of beeld te krijgen.

Zoals hierboven omschreven is het goed om jouw eigen situatie in beeld te krijgen zodat je keuzes kunt maken in welk abonnement je nodig hebt. Heb je een gezin waarbij afzonderlijk van elkaar veel van internet gebruikt gemaakt wordt, dan is een snellere verbinding noodzakelijk om ongestoord je gang te gaan. Ben je veel van huis weg en zit je ‘s avonds met zijn tweeën op de bank Netflix of Youtube filmpjes te kijken? Dan is een verbinding van 50mb voldoende en een stuk goedkoper.

TV toevoegen aan je pakket

Hou je ervan om op je vrije zondag op de bank te zitten en sportwedstrijden te bekijken? Of kijk je regelmatig films en series? Dan is het goed om je ook te verdiepen in het aanbod tv-zenders. Ziggo heeft een exclusief HBO-pakket waar je onder andere The Game of Thrones kunt kijken. Elke provider heeft zijn eigen aanbod en daarom is het goed om te vergelijken. Hou er rekening mee dat alle extra opties maandelijks geld kost. Het is dus goed om van te voren goed te bepalen of je er echt gebruik van gaat maken of dat een eenmalige afname van een specifieke film of serie niet goedkoper is.

Vergelijk internet providers
caiway
Online.nl internet
Ziggo internet

Vragen over het vergelijken van abonnementen?

Wil je iets weten over het vergelijken van de internet abonnementen? Stel gerust je vraag en we zullen ons best doen te helpen bij je keuze.

Weten wat het goedkoopste internet abonnement voor jouw situatie is? Of welk pakket het beste is aan de hand van jouw specifieke wensen? Stuur gerust een bericht en we kijken met je mee.

Stel je vraag

First Name
E-mail
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.
Scroll naar boven