GOEDKOPER

Internet en bellen

Internet abonnement met bellen

Stap over en bespaar tot wel €200 per jaar

Vergelijk internet en bellen

BESTE INTERNET en tv

Internet en bellen abonnement

Ben je op zoek naar een provider waarbij je zowel je internet als vaste telefonie in 1 pakket kunt afnemen? Maar weet je niet goed waar je op moet letten? Wij helpen je graag! Je hebt in ieder geval een goede stap gezet door de afweging te maken om internet en telefonie in 1 pakket af te nemen. In de praktijk is het afnemen van een pakket bij 1 provider in vergelijking met losse diensten bij verschillende providers een stuk goedkoper. Wanneer je een nieuwe klant bent of overstapt naar een andere provider gelden er vaak ook nog speciale acties. Deze acties houden vaak in dat je de eerste paar maanden tegen een gereduceerd maandbedrag de diensten kunt afnemen. Kijk daar goed naar want het kan zo tientallen euro’s per maand schelen.

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een internet aansluiting?

Het is goed om te beginnen met het in kaart brengen van je eigen situatie. Werk je veel thuis? Heb je een meerpersoonshuishouden? Draai je applicaties die veel bandbreedte vragen? Of woon je op jezelf en hoef je het internet met niemand anders te delen? Dit zijn allemaal voorbeeldvragen die jezelf kunt stellen. Wanneer je met meerdere personen gebruik maakt van het internet doordat bijvoorbeeld Netflix films en series wordt gestreamd, dan zul je hoogstwaarschijnlijk een sneller internet verbinding nodig hebben om geen verstoringen in geluid en beeld te krijgen. Tegenwoordig zijn de goedkoopste abonnementen bij de meeste aanbieders al voldoende als je in je eentje woont, regelmatig thuis werkt, zo nu en dan een Netflix serie kijkt en het internet gebruikt om het nieuws te volgen. Het wordt dus een ander verhaal als je veel meer bandbreedte nodig hebt doordat je zwaardere applicaties gebruikt of met meerdere personen tegelijk het internet gebruikt.

Als je je huidige situatie in kaart hebt gebracht is het goed om de postcodecheck te doen. Door middel van de postcodecheck krijg je inzichtelijk welke providers internet en bellen kan leveren op jouw woonplaats. Het kan dus voorkomen dat je geen Ziggo of KPN kunt afnemen omdat zij gewoonweg niet vertegenwoordigd zijn in jouw woonplaats. Heb je de keuze om glasvezelverbinding af te nemen dan heeft dat absoluut de voorkeur. Een glasvezelverbinding kenmerkt zich door stabiliteit en snelheid en daarnaast kun je heel gemakkelijk opschalen naar een sneller internet.

Welk pakket moet ik kiezen bij telefonie?

Wanneer je een vaste telefoonlijn wilt hebben is het ook hier weer goed om je huidige situatie in kaart te brengen. Bel je vaak en lang of bel je regelmatig naar het buitenland omdat je familie of vrienden daar wonen? Dan kun je daar je pakket op uitkiezen. Vaak heb je ook een mobiel telefoonnummer waarop je bereikbaar bent en waarmee je andere kunt bellen. In de praktijk is het dus vaak niet nodig om onbeperkt te kunnen bellen met de vaste telefoonlijn. Als je dit goed in kaart hebt gebracht kun je hier zeker geld mee besparen. Wanneer je zeker weet welk pakket je nodig hebt kun je overwegen om een jaarcontract af te sluiten. Veel providers geven korting wanneer je een jaarcontract gaat afsluiten. Weet je dit niet zeker of weet je van te voren al dat je het pakket maar enkele maanden nodig hebt, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om per maand te betalen.

Vergelijk internet providers
caiway
Online.nl internet
Ziggo internet

Vragen over het vergelijken van abonnementen?

Wil je iets weten over het vergelijken van de internet abonnementen? Stel gerust je vraag en we zullen ons best doen te helpen bij je keuze.

Weten wat het goedkoopste internet abonnement voor jouw situatie is? Of welk pakket het beste is aan de hand van jouw specifieke wensen? Stuur gerust een bericht en we kijken met je mee.

Stel je vraag

First Name
E-mail
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.
Scroll naar boven