GOEDKOPERe

Internet abonnementen

Vergelijk direct online

Stap over en bespaar tot wel €200 per jaar

Vergelijk internet abonnement

BESTE INTERNET

Internet abonnementen vergelijken

Ben jij op zoek naar een goedkope internet abonnement? Op Internetabonnementen.nl vergelijk je gemakkelijk en gratis alle internet abonnementen vergelijken van alle internet providers in Nederland. Na het invoeren van je postcode zie je gelijk welke internet abonnementen en aanbiedingen er beschikbaar zijn op jouw adres. Binnen 30 seconden heb je het beste aanbod.

Soorten internet pakketten

Internetproviders hebben verschillende soorten internet abonnementen beschikbaar.
We kunnen 4 verschillende internetabonnementen, oftewel internetpakketten samenstellen. Om te beginnen heb je als basic pakket de internet only abonnement.
Dit is een abonnement waarop je alleen internet hebt zonder tv en digitale televisie. Wil je niet alleen internet, maar ook digitale televisie, dan kun je een abonnement nemen met internet en TV. Een voordeel van internet en tv in één pakket is dat je vaak goedkoper uit bent dan alleen een internet only abonnement. Hiernaast heb je de keus voor een internet en bellen abonnement. Wil je bijvoorbeeld onbeperkt bellen en daarnaast een vaste internetverbinding hebben thuis, dan is dit een geschikte internet abonnement. Als laatste abonnement heb je de alles-in-één pakket, oftewel een ‘’triple-play’’. Dit is een internet pakket met internet, digitale tv en bellen. Met een alles in 1 pakket ben je niet alleen veel voordeliger uit, maar heb je alles Bij één provider. Het is ook één van meest gekozen internet abonnementen thuis. Doe onze postcodecheck en vind in de internetvergelijker alle internetproviders met de beste internet abonnementen.

Kies je internet abonnement in 3 stappen

Sluit in 3 simpele stappen je internet abonnement eenvoudig af.

Stap 1: Doe de postcodecheck en voer je postcode en huisnummer in. Kies in de vergelijker het pakket dat je wilt vergelijken. Je kunt kiezen tussen internet, internet en tv, enternet en bellen of een alles-in-een pakket. Aan de hand van je gegevens en voorkeur, zie je welke internet abonnementen er beschikbaar zijn op jouw adres.

Stap 2: Vergelijk internet abonnementen van alle providers. Filter de weergegeven internet abonnementen op prijs, snelheid en soort aansluiting zoals bijvoorbeeld Glasvezel of kabel.
Belangrijk om te weten: Wanneer je voor kabelinternet kiest, is televisie altijd onderdeel is van je abonnement.

Stap 3: Heb je een internet abonnement gevonden? Sluit direct je abonnement af via de provider. Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je internet abonnement op te zeggen.

Wat is het beste internet

Wat het beste internetabonnement is, is afhankelijk van je wensen en eisen. Wil je een internet abonnement met een hoge internetsnelheid? Of zoek je toch naar een internet abonnement om digitale diensten mee te kunnen gebruiken zoals bijvoorbeeld Netflix, Spotify of online surfen op YouTube? In onze internetvergelijker krijg je direct alle belangrijke informatie te zien die je nodig hebt bij het kiezen naar het juiste internet abonnement. Om de juiste gegevens te kunnen zien, kun je in de postcodecheck je gegevens invoeren en internet abonnementen vergelijken op basis van beschikbare abonnementen op jouw adres en postcode

Waarom hier internet afsluiten?

Internetabonnementen.nl biedt een onafhankelijke vergelijking van alle internet abonnementen in Nederland. Je bespaart niet alleen in je vaste lasten, maar profiteert daarnaast van alle aanbiedingen van internet providers. Vergelijk daarom nu internet abonnementen en bespaar direct op je vaste lasten.

Vergelijk internet providers
caiway
Online.nl internet
Ziggo internet

Vragen over het vergelijken van abonnementen?

Wil je iets weten over het vergelijken van de internet abonnementen? Stel gerust je vraag en we zullen ons best doen te helpen bij je keuze.

Weten wat het goedkoopste internet abonnement voor jouw situatie is? Of welk pakket het beste is aan de hand van jouw specifieke wensen? Stuur gerust een bericht en we kijken met je mee.

Stel je vraag

First Name
E-mail
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.
Scroll naar boven