GOEDKOopste

Goedkoop internet

Bespaar op je internet abonnement

Stap over en bespaar tot wel €200 per jaar

Goedkope internet abonnementen

Goedkoop INTERNET

Bespaar op je internet

Steeds vaker werken we vanuit huis en gebruiken we het internet om tv te kijken, de nieuwste Netflix series te binge watchen en onder andere om een presentatie te geven aan collega’s of klanten. In deze voorbeelden heb je een stabiel en snel internet nodig en wil je uiteraard niet dat het beeld stottert of achterloopt op het geluid. Ben je op zoek naar een nieuw goedkoop internet abonnement waarmee je thuis snel en stabiel kunt internetten? Op deze pagina geven wij meer informatie waar je op moet letten bij het afsluiten van een abonnement en uit welke verschillende abonnementen je kunt kiezen. De pakketten bestaan uit alles-in-1, internet en bellen, internet met TV, en alleen internet.

Let bij het kiezen van je internet abonnement op wat je daadwerkelijk nodig hebt. Dit doe je door goed te kijken naar je huidige situatie, hoe vaak je het internet gebruikt, hoeveel mensen er tegelijk van het internet gebruik maken en of je veel bandbreedte gebruikt. Stuur je zo nu en dan een mailtje en kijk je ‘s avonds een Netflix serie in je eentje? Dan is een goedkoop internet abonnement goed genoeg om zonder verstoringen te genieten. Heb je een meerpersoonshuishouden en komt het vaker voor dat ze tegelijk op het internet zitten? Vergelijk dan de goedkope internet abonnementen op basis van snelheid. Een hogere snelheid heb je hoogstwaarschijnlijk nodig om geen problemen te ondervinden tijdens het kijken van een Netflix film of serie of als je een game speelt.

Verschillende soorten internetverbindingen

Er zijn drie verschillende soorten internetverbindingen waaruit je een keuze kunt maken. Veruit de snelste internetverbinding is te behalen met een glasvezelverbinding. Het haalt op het moment een snelheid van miximaal 500mb per seconde. Steeds meer gemeenten bieden deze mogelijkheid aan maar het komt nog wel is voor dat het niet in jouw woonplaats mogelijk is. Doe daarom altijd de postcode check naar je internetsnelheid.

Je kunt kiezen voor goedkoop internet via een kabelverbinding of een ADSL/VDSL verbinding. Een kabelverbinding levert naast internet ook tv. De snelheid van deze verbinding is een stuk lager en op dit moment is de snelste verbinding een verbinding van 200mb per seconde. Goed om te weten is dat deze maximale snelheid vaak niet gehaald wordt omdat de verbinding gesplitst wordt in een TV verbinding en een internet verbinding. Daarnaast zijn er ook steeds meer goedkope glasvezel internet abonnementen te verkrijgen tegenwoordig.

Naast de kabelverbinding heb je de ADSL/VDSL verbinding. Deze verbinding is een stuk sneller omdat het niet gesplitst hoeft te worden met een tv-verbinding. Ook hier is van toepassing dat niet alle aanbieders in jouw woonplaats aangesloten zijn. Doe ook hier een postcode check om zeker te weten bij welke aanbieder je kunt aansluiten

Zo sluit je een internet abonnement af

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is het afsluiten van een internet abonnement heel gemakkelijk. Via een internet vergelijker kun je verschillende aanbieders met elkaar vergelijken op basis van snelheid, klantreviews en nog vele andere factoren. Wanneer je weet bij welke aanbieder je je internet abonnement wilt afsluiten is het goed om even goed te kijken of ze nog zogenaamde welkomst-acties hebben lopen. Dat scheelt voor de eerste paar maanden veel geld. Het is goed om elk half jaar even te kijken of je het nog steeds het beste internet abonnement hebt voor jouw situatie.

Vergelijk internet providers
caiway
Online.nl internet
Ziggo internet

Vragen over het vergelijken van abonnementen?

Wil je iets weten over het vergelijken van de internet abonnementen? Stel gerust je vraag en we zullen ons best doen te helpen bij je keuze.

Weten wat het goedkoopste internet abonnement voor jouw situatie is? Of welk pakket het beste is aan de hand van jouw specifieke wensen? Stuur gerust een bericht en we kijken met je mee.

Stel je vraag

First Name
E-mail
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.
Scroll naar boven