Goedkope glasvezel internet vergelijken

Alles in 1 pakket glasvezel

In Nederland worden met name door KPN verschillende alles in 1 glasvezel pakketten aangeboden, maar ook andere aanbieders bieden inmiddels een alles in 1 pakket glasvezel aan. Glasvezel is een nieuwe technologie waarmee signalen verstuurd kunnen worden met enorme snelheden. Daarmee zijn de mogelijkheden eindeloos met deze glasvezel toepassing. Inmiddels hebben 1,5 miljoen huishoudens de mogelijkheid om te kiezen uit één van de glasvezel alles in 1 pakketten, aangezien daar de glasvezel verbindingen inmiddels zijn aangesloten. Glasvezel komt rechtstreeks je huis binnen, je hoeft je verbinding dus niet te delen met de buren. Internetten wordt nog leuker en gaat nog velen malen sneller met een glasvezel pakket. Je kunt namelijk downloaden en uploaden met dezelfde hoge snelheid. Zelfs als je met meerdere mensen tegelijk online bent op de glasvezel verbinding! Met glasvezel is de stijgende vraag naar bandbreedte geen enkel probleem, en ben je bovendien helemaal klaar voor de toekomst. Het alles in 1 pakket glasvezel zal later namelijk snelheden tot wel 500 Mb/s aankunnen, wat de ruimte biedt aan alle bestaande en nieuwe ontwikkelingen binnen het internet.

KPN Glasvezel, het beste glasvezel alles in een pakket

KPN is dé aanbieder van glasvezel in Nederland. Bij KPN kun je de keuze maken uit drie glasvezel alles in 1 pakketten. Alle drie de glasvezel pakketten zijn glasvezel alles in een pakketten. Uiteraard is glasvezel wat duurder dan het ‘normale internet’, maar met een alles in 1 pakket voor glasvezel bespaar je jaarlijks tot 30% aan abonnementskosten. KPN biedt de volgende drie glasvezel pakketten aan. Het ‘standaard pakket’ is in deze het meest gekozen glasvezel pakket. Dit glasvezel pakket kost de eerste 6 maanden slechts € 58 euro per maand. Daarna betaal je € 68,- per maand aan abonnementskosten voor glasvezel alles in 1 van KPN.

Drie Glasvezel alles in 1 pakketten

Zoals gezegd biedt KPN drie alles in één pakketten voor glasvezel aan. De drie glasvezel pakketten dragen de naam ‘Instap’, ‘Standaard’ en ‘Premium’. Hieronder leggen we uit wat de inhoud is van deze KPN alles in één glasvezel pakketten.

Scroll naar boven