Goedkoopste alles in 1 pakket

Bent u op zoek naar het goedkoopste alles in 1 pakket? Er zijn momenteel veel verschillende aanbieders van alles in 1 pakketten. In de onderstaande tabel kunt u het goedkoopste alles in 1 pakket afleiden door te selecteren op ‘kosten per maand’ of ‘kosten voor het eerste jaar’. Deze tabel updaten wij iedere week, zodat u in een overzicht duidelijk kunt zien waar u het goedkoopste alles in een pakket kunt afsluiten. Handig is dat u niet alleen de maandelijkse kosten kunt vergelijken van alle alles in 1 pakketten aanbieders, maar u óók kunt zien hoeveel u in het eerste jaar betaalt. Hierin zit enig verschil, aangezien de ene aanbieders extra opstartkosten in rekening brengt, terwijl de andere aanbieders de eerste maanden korting geven op het alles in 1 pakket.

Waar vind ik het goedkoopste alles in 1 pakket?

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt afleiden, kunt u momenteel het goedkoopste alles in 1 pakket vinden bij Online.nl, waar u slechts € 29,95 per maand betaalt. Let wel op; deze maandprijs geldt voor de eerste 24 maanden. Na deze periode betaalt u € 44,95 per maand voor het alles in 1 pakket van Online. Op de lange termijn is daarmee een pakket als Telfort (€36,-) wat goedkoper wanneer u jaren lang gebruik maakt van hetzelfde alles in een pakket. In de bovenstaande tabel kunt u de maandelijkse prijzen direct met elkaar vergelijken, zodat u het meest goedkope alles in een pakket kunt aanschaffen. Zo sluit u het goedkoopste alles in een pakket af van Nederland, en weet u zeker dat u de komende jaren geen cent teveel betaalt voor uw pakket voor internet, bellen en telefonie.  Stap u over vanaf een andere provider? Dan regelt de nieuwe provider deze verhuizing. Zo bespaart u jaarlijks flink op de kosten voor een alles in 1 pakket. Ben je geïnteresseerd in goedkoop glasvezel internet? Dan kun je wellicht Glasvezel vergelijken waardoor je voor een voordelige prijs toch gebruik kunt maken van het razendsnelle glasvezel internet.

Is een alles in een pakket dan echt de goedkoopste manier om gebruik te maken van internet, telefonie en televisie? Ja, dat is zeker. Wanneer u bij verschillende providers aparte pakketten zou aanschaffen voor internet, bellen en televisie, betaalt u gemiddeld 30% meer wanneer je het vergelijkt met de kosten voor een alles in 1 pakket! Dit verschil kan bij sommige aanbieders zelfs oplopen tot maar liefst 40%! Dus wilt u graag besparen? Sluit vandaag nog een goedkoop alles in een pakket af bij Online, Telfort, KPN, UPC, Ziggo of Tele2. Gaat u liever voor kwaliteit? Dan kunt u het beste kiezen voor een pakket van KPN of UPC. Zij bieden niet het goedkoopste alles in 1 pakket aan, maar de kwaliteit en service is uitstekend. Daarnaast zijn de klantenbeoordelingen van beide providers het hoogst in Nederland.

Scroll naar boven