Besparen op je internet abonnement

Veel huishoudens hebben aparte abonnementen voor internet en televisie en vaak ook voor de telefoon. Deze kosten kunnen maandelijks flink oplopen en in de economische crisis is dat natuurlijk wel het laatste wat je wil. Helemaal als je veel gebruik maakt van deze apparaten kan het maandbedrag soms behoorlijk schrikbarend zijn. Gelukkig is een alles in 1 pakket de ultieme oplossing om kosten te besparen. Deze bevatten telefonie, televisie en internet in één pakket. Door een vast maandbedrag te betalen kun je onbeperkt gebruik maken van deze drie diensten.

Wellicht bel je niet meer zo vaak met een vaste telefoon,  omdat de smartphone een steeds belangrijker hulpmiddel wordt in het leven. Providers weten dat en proberen door een pakket samen te stellen waar alleen televisie en internet wordt aangeboden. Bij voorbaat hoeven deze pakketten niet beter te werken, want bij een alles in 1 pakket zit telefonie erbij inbegrepen en ben je vaak ook nog eens voordeliger uit.
Een ander voordeel van een alles in 1 pakket is dat mensen minder snel overstappen naar een andere provider. Doordat er 3 diensten worden aangeboden in een alles in 1 pakket zullen de verschillen minder groot zijn dan weer een provider een pakket aanbiedt met alleen televisie en internet.  Kies dus voor een alles in 1 pakket met drie diensten in plaats van een pakket met twee diensten.

Welke aanbieders bieden alles in 1 pakketten aan?

Omdat we steeds meer gebruik maken van televisie en internet schaffen steeds meer mensen  een alles in 1 pakket aan. Providers proberen daarop in te spelen en bieden een zo goedkoop mogelijk pakket aan om zo consumenten aan te trekken. Op de markt zijn er verschillende aanbieders die dat doen, namelijk:

• Ziggo
• KPN
• Vodafone etc.

Deze providers bieden alles in 1 pakketten in diverse varianten aan, namelijk:
• ADSL
• Glasvezel
• Kabel

Het voordeel van de kabel is dat deze sneller werkt en minder storingen oplevert. Echter is deze in verhouding wel een stuk prijziger. Veel mensen hebben aan een ADSL verbinding al genoeg en zijn liever maandelijks wat minder kwijt. De keuze voor de aanbieder ben je afhankelijk welke er in jouw buurt beschikbaar is. Daarvoor kun je een postcodecheck doen van verschillende aanbieders die een alles in 1 pakket aanbiedt.  Op die manier welke providers er in de buurt zitten en welke aanbieding geschikt is voor jou.

Kies voor het juiste alles in 1 pakket

Welk alles in 1 pakket het meest voor jou is geschikt, hangt af van jouw wensen.  Heb je liever een snelle internetverbinding? Kies dan een pakket waar de internetsnelheid het hoogst ligt. Ben je meer een TV-fanaat?  Ga dan voor een aanbieder waar de televisiekosten niet zo duur zijn.  Om de juiste keuze te maken hangt het er dus af waar je meer om geeft.  Kies dus voor het juiste alles in 1 pakket.

Glasvezel vergelijken

Wanneer je helemaal voor razendsnel internet wil gaan, kun je het beste kiezen voor glasvezel alles in 1. Door glasvezel vergelijken hoef je helemaal niet veel duurder uit te zijn voor een glasvezel alles in 1 pakket dan een gangbaar alles in 1 pakket bij één van de aanbieders op onze homepage.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven