Alles in een pakketten

Het combineren van internet, bellen en digitale televisie in een alles-in-1 pakket, zorgt voor een helder overzicht en kan je jaarlijks tevens een behoorlijke besparing opleveren. Doordat zowel internet, bellen als digitale televisie zijn ondergebracht bij een aanbieder, kun je voor vragen altijd terecht bij dezelfde klantenservice en wordt er een gezamenlijke rekening voor alle elementen opgesteld. Dit scheelt in het papierwerk en maakt het een stuk overzichtelijker werken! Daarnaast bieden aanbieders van de alles-in-1 pakket vaak een flinke korting aan, wanneer je bovenstaande elementen bij een aanbieder onderbrengt. Een voordeel, dat kan oplopen tot enkele honderden euro’s op jaarbasis.

Aanbieders alles-in-1 pakketten

De grootste aanbieders van internet in Nederland bieden alles-in-1 pakketten aan, waarbij de ene aanbieder zo snel mogelijk internet aanbiedt, terwijl een andere partij zich juist op de belminuten in het alles-in-1 pakket richt. Afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren van een klant, is de ene aanbieder wellicht geschikter, dan de ander. Doordat steeds meer aanbieders zich op de markt voor alles-in-1 pakketten zijn gaan richten, zijn de prijzen voor alles-in-1 pakketten de afgelopen jaren flink gedaald.
Om klanten over de streep te trekken bieden veel aanbieders van alles-in-1 pakketten fraaie welkomstgeschenken aan, zoals een tablet, extra zenders in het televisiepakket voor het eerste half jaar of bijvoorbeeld een mobiele telefoon.

Digitale televisie met of zonder HD TV

Net als op het gebied van internet, is ook het aanbod in digitale televisie binnen de alles-in-1 pakketten steeds uitgebreider geworden de afgelopen jaren. Waar je voorheen enkel een standaardpakket kon afnemen, is het tegenwoordig mogelijk om voor enkele tientjes meer per maand te genieten van HD TV zenders, live voetbal of bijvoorbeeld films. Daarbij bieden aanbieders van alles-in-1 pakketten de mogelijkheid om ook vanaf je mobiel, tablet of laptop televisie te kijken waar en wanneer jij dit wilt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven