GOEDKOPER

Alleen internet

Sneller en goedkoper internet en WiFi

Stap over en bespaar tot wel €200 per jaar

Vergelijk alleen internet

BESTE alleen INTERNET

Internet only abonnement

Een leven zonder internet is niet meer weg te denken. Tijdens de dagelijkse gang van zaken gebruik je al internet. Denk bijvoorbeeld aan het bekijken van je instagram feed, kijken van Youtube video’s of door te videobellen met collega’s. Het is dus van belang dat je een snelle en stabiele internetverbinding hebt. Je wilt geen last hebben van verstoringen. Door middel van dit artikel gaan wij je helpen bij het maken van een keuze. Er zijn veel verschillende aanbieders met eigen voorwaarden en eigenschappen. Om een weloverwogen beslissing te maken zul je moeten kijken naar je huidige gebruik. Niet alleen van jezelf maar van het gehele huishouden. Wanneer je namelijk met meerdere personen tegelijk het internet gebruikt zul je het met elkaar moeten delen. Dat kan zorgen voor instabiele verbinding en/of niet werkbare situatie en daarom is het in dit voorbeeld goed om een snellere internetverbinding te kiezen. Waar je vervolgens op moet letten zullen wij in dit artikel uitleggen.

Hoe wordt het internet gebruikt?

Zoals hierboven al kort omschreven is het goed om in kaart te brengen hoe het internet gebruikt wordt. Wanneer je in een meerpersoonshuishouden zit heb je hoogstwaarschijnlijk een snellere internetverbinding nodig om zonder problemen gebruik te maken van het internet. Ben je alleen of zitten jullie niet tegelijk op het internet? Dan kun je hoogstwaarschijnlijk goed uit de voeten met een abonnement waarbij de snelheid iets lager is. 

Internet vergelijken

Wanneer je je situatie omtrent het gebruik van internet in kaart hebt gebracht kun je vervolgens binnen met vergelijken. Snelheid en stabiliteit spelen een belangrijke rol bij het uitkiezen van een provider. Naast snelheid wil je natuurlijk ook stabiel internet. Het is een feit dat glasvezel internet de meest stabiele internetverbinding kent. Dat is overigens ook de duurste variant en is niet in elke woonplaats beschikbaar. Je hebt ook de keuze uit een kabelverbinding en een ADSL verbinding. Om hierin een keuze te maken kun je het beste de reviews en ervaringen van gebruikers bekijken. Let hierbij op dat je dan voornamelijk kijkt naar reviews uit dezelfde woonplaats want dan weet je met vrij grote zekerheid dat wat je leest ook van toepassing is bij jou.

Hoe nu verder?

Je hebt goed gekeken naar jouw situatie en alles met elkaar afgewogen. Je weet welk internetabonnement je nodig hebt en wilt hem afsluiten. Het afsluiten van een internet abonnement kan heel gemakkelijk via het internet door je postcode en huisadres op te geven. Afhankelijk van de provider komen ze de apparatuur (tegen een meerprijs) bij je installeren. Wanneer je al een internet abonnement hebt bij een andere provider en je wilt overstappen naar je nieuwe provider? Maak dan gebruik van de overstapservice van je nieuwe provider. Je nieuwe provider kan je helpen bij het overstappen en het afsluiten van je oude contract. Hou er rekening mee dat het mogelijk is dat er enkele werkdagen overheen gaan voordat je daadwerkelijk kunt internetten. Kun je niet wachten en wil je vandaag nog internetten? Dan zijn er ook aanbieders die een fysieke winkel hebben waar je de apparatuur direct kunt meenemen en dezelfde dag nog gebruik kan maken van het internet.

Vergelijk internet providers
caiway
Online.nl internet
Ziggo internet

Vragen over het vergelijken van abonnementen?

Wil je iets weten over het vergelijken van de internet abonnementen? Stel gerust je vraag en we zullen ons best doen te helpen bij je keuze.

Weten wat het goedkoopste internet abonnement voor jouw situatie is? Of welk pakket het beste is aan de hand van jouw specifieke wensen? Stuur gerust een bericht en we kijken met je mee.

Stel je vraag

First Name
E-mail
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.
Scroll naar boven